Ще има ли кабинет и кой ще бъде премиерът? Теодора Стефанова

...
Ще има ли кабинет и кой ще бъде премиерът? Теодора Стефанова
Коментари Харесай

Теодора Стефанова: Ще имаме жена премиер

Ще има ли кабинет и кой ще бъде министър председателят? Теодора Стефанова известна като " Гадателката на Берлускони " изненада всички с това, което видя в близкото бъдеще, написа " Марица ".  

Ще има държавно управление, което ще бъде ексцентрично, евентуално експертно, държавно управление на взаимни отстъпки, на мъчно реализирани допирни точки сред партиите, споделя Теодора.

Никой не желае да съобщи гласоподавателите си, само че партиите би трябвало да осъзнаят, че да седнеш на масата на договарянията в името на отговорността пред националните ползи, не е изменничество. Партийните водачи би трябвало да заровят томахавките. Нужни са дипломация и разсъдък, с цел да се откри решение, да се сформира държавно управление на консенсуса, безапелационна е гадателката на Берлускони.

На въпроса може ли ген. Стефан Янев да е обединителната фигура, ставайки постоянен министър председател обаче Теодора Стефанова напряко шокира с отговора си: " Ще има и жена, издигната като обединителна фигура. Може женското съсловие да се окаже избавителен вид за страната ни. Убедена съм, че един ден ще имаме жена министър председател, а след това и президент. ".

И държавното управление, и Народното събрание ще са с къс период на деяние, предвижда още Теодора. Тя вижда избори следващата година.

Може да вървим два, а даже и три пъти на избори следващата година, до момента в който изберем същинските водачи, способни да създадат нужното за просперитета на България в разнообразни сфери - стопанска система, опазване на здравето, просвета. За страдание, несигурната политическа обстановка у нас сега ни лишава от свежи пари извън, защото плаши вложителите. Затова би трябвало да изберем точните хора отпред. Колкото по-скоро го създадем, толкоз по-добре, споделя ясновидката.

Тя не вижда смяна на политическия модел - няма да станем президентска република. Според нея ще приемем еврото през 2024 година след референдум, пожелан от " Възраждане ". Той ще бъде с позитивен резултат.

Теодора насочва предизвестия и за войната в Украйна. Тя ескалира, навлиза в доста рискова фаза. Президентът Путин ще бъде спрян, ще има промяна на режима му, споделя ясновидката.

И предвижда: " Освен на Запад, пораства и вътрешното неодобрение против президента в Москва. Путин ще желае да реализира на дело заканата си да натисне нуклеарното копче, само че няма да му разрешат. Това ще стане с намесата  на НАТО, Г-7, Израел, Турция, Китай. Впрочем Пекин ще се окаже най-печеливш от войната - ще се възползва от разтърсената обстановката в света сега, с цел да си вземе Тайван. ".

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР